Zo ontstoppen we jouw riool

Zo ontstoppen wij in 5 stappen jouw riool

Is het niet gelukt om zelf je riool te ontstoppen en heb je RSS Loodgieter gebeld? Dan komt een van onze monteurs langs en wordt jouw ontstopping direct opgelost. Dit werkt volgens de onderstaande vijf stappen:

Stap 1. Demontage van de toiletpot

Als eerste demonteren we de toiletpot. Bij de demontage van het toilet gaan we voorzichtig te werk om te voorkomen dat de pot breekt of de schroeven beschadigen.

Stap 2. Selecteren van het juiste gereedschap

Aan de hand van de diameter van de leiding kiest onze monteur het meest geschikte gereedschap.

Stap 3. Mechanisch reinigen van de afvoerleiding

Tijdens het mechanisch reinigen spoelen we leiding door met water. Vervolgens spoelen we de leiding nogmaals goed schoon tot de leidingen weer hun oorspronkelijke diameter hebben.

Stap 4. Toiletpot terugplaatsen en controle

Hierna plaatsen we alles in originele staat terug. En natuurlijk controleren we ook even of alles weer naar behoren werkt.

Stap 5. Schoonmaken van de werkplek

Is de klus geklaard? Dan ruimen we de boel natuurlijk op. Onze monteurs verlaten de werkplek pas als alles netjes opgeruimd is.

Voorkomen is beter dan genezen: preventief rioolonderhoud

We kunnen het niet vaak genoeg benadrukken: voorkomen is beter dan genezen. Pleeg jij weleens preventief onderhoud aan het riool? Dit is namelijk verstandig om te doen, omdat je hiermee verstoppingen, ongemak en potentiële hoge kosten voorkomt. Neem daarom maatregen vóórdat een probleem zich voordoet.

Daarnaast kun je ook voor preventieve maatregelen bij RSS Loodgieter terecht. Heb je bijvoorbeeld net een nieuwe woning gekocht? Dan raden wij je aan om tijdens het bouwen/ de verbouwing het leidingstelstel te laten controleren tijdens een rioolinspectie. Kom je er dan achter dat er iets aan de hand is? Dan kan dit probleem eenvoudig verholpen worden.

En wist je dat we ook bij jou thuis langskomen voor het reinigen van bijvoorbeeld septic tanks, toiletten en urinoirs? Zo bieden we een totaalservice op het gebied van riool reiniging en onderhoud. Al blijft de beste service voor jezelf natuurlijk om goed op te letten wat je door de afvoer spoelt. Hiermee voorkom je al heel wat verstoppingen.

https://rssloodgieter.nl/wp-content/uploads/2018/09/inner_06.jpg

© rssloodgieter.nl 2014-2022

Call Now Button