Wc verstopt

WC verstopt

Komt er vies water omhoog als je de wc doortrekt? Dan is je wc verstopt. Heel vervelend, maar dat lossen we samen op. Je hebt nu twee opties: zelf de wc ontstoppen of een rioolspecialist bellen. De eerste optie werkt alléén bij oppervlakkige of kleine verstoppingen. Zit de verstopping dieper, dan kies je beter voor optie twee. Een professionele specialist lost het probleem gegarandeerd snel en netjes voor je op.

icon

Ga niet aan de slag met chemische middelen of een ontstoppingsveer. Dit kan flinke schade veroorzaken aan je toilet en afvoerbuis.

 Zelf afvoer ontstoppen?

Zelf je toilet ontstoppen kan alleen als de blokkade niet te diep zit. Wat dan de beste methode is? Een plopper. Hiermee creëer je een vacuüm in je afvoer, waardoor de prop loskomt en de verstopping wegspoelt. Werkt dit niet? Probeer de prop dan alsjeblieft niet met een stuk ijzerdraad of kleerhanger los te hengelen en giet nooit chemische ontstoppingsmiddelen in je wc. De kans dat je de toiletpot beschadigd is levensgroot. Daarnaast zijn chemische ontstoppers schadelijk voor je afvoer én het milieu. Ons advies is dan ook altijd: bel dé lokale rioolspecialist. Hij heeft ruime ervaring in ontstoppingswerkzaamheden en gebruikt professionele apparatuur. Je wc wordt daardoor niet alleen snel, maar ook grondig en veilig ontstopt. Bel nu!

Bespaar op het laten ontstoppen van je toilet

Een verstopte wc zorgt voor enorm veel overlast. Je kunt niet naar het toilet, er hangt een vieze rioollucht en met een beetje pech zorgt het ook voor waterschade. Een snelle oplossing is dus gewenst. Maar onnodig veel betalen? Dat doet liever niemand. Daarom geven we je enkele tips om te besparen op de kosten:

 1. Bel altijd een rioolspecialist bij jou uit de buurt.
 2. Heb je twee wc’s? Dan heeft het ontstoppen geen directe spoed. Laat de rioolspecialist dan niet ‘s avonds of in het weekend komen, maar op een doordeweekse dag. Dit scheelt enorm in de prijs.
 3. Gebruik nooit chemische ontstoppingsmiddelen. Deze zijn heel duur, werken niet goed en beschadigen ook nog de afvoer van je wc. Je maakt het probleem dus erger en duurder.
 4. Kijk ook uit met zelf je wc ontstoppen. We zien regelmatig dat mensen per ongeluk de wc beschadigen. Je verzekering dekt in zo’n geval niets.
Lokale bestrijder

Professional

 •  Zeer ervaren
 •  Gecertificeerd
 •  100% oplosgarantie
 •  Professionele apparatuur
 •  Zeker je rioolprobleem kwijt!
Doe-het-zelver

Doe-het-zelver

 •  Amper ervaring
 •  Niet gecertificeerd
 •  Geen seizoensgarantie
 •  Huis-tuin-en-keuken middelen
 •  Weinig kans van slagen

WC Verstopt: bel de expert

Als de verstopping hardnekkiger is dan gedacht, maak dan gebruik van het laatste redmiddel: de lokale rioolexpert. Bij een spoedgeval komt jouw lokale rioolexpert van RSS Loodgieter je vandaag nog helpen en hij gaat pas weg als je WC goed is ontstopt. Dit is misschien minder avontuurlijk dan zelf je WC ontstoppen, maar succes is wél verzekerd. Bel nu en maak een afspraak!

© rssloodgieter.nl 2014-2022

Call Now Button