Over ons

https://rssloodgieter.nl/wp-content/uploads/2022/04/Depositphotos_429924704_L-640x1280.jpg

Over RSS Loodgieter

Wij streven naar een duurzame uitvoering en tevreden klanten waarbij onze kracht ligt in onze ervaring, een goed advies en flexibele inzet van onze mensen.

RSS Loodgieter houdt zich bezig met gas- en waterinstallaties, sanitaire installaties, centrale verwarming en zink- en loodwerkzaamheden.

Wij werken met enthousiaste, gediplomeerde loodgieters die u graag van dienst zijn. Of het nu gaat om het verhelpen van een verstopping of het installeren van nieuw sanitair, u bent bij ons aan het juiste adres.

Klanttevredenheid vinden wij erg belangrijk en wij denken dan ook graag met u mee! Er is altijd eerst overleg over de werkzaamheden en de prijs. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Wij leveren kwaliteit tegen eerlijke prijzen.

Wat wij u bieden?

Kwaliteit

De kwaliteit staat bij ons voorop. Onze loodgieters werken met professionele apparatuur en gereedschap en gebruiken uitsluitend materialen van hoge kwaliteit. Wij leveren werk van goede kwaliteit tegen een eerlijke prijs en met garantie!

Service

Wij vinden het erg belangrijk dat u als klant tevreden bent. Bij goede service hoort bereikbaarheid en betrokkenheid. Wij zijn 24/7 te bereiken bij problemen of vragen. We denken graag met u mee en horen ook graag achteraf wat u ervan vond. Wij staan altijd open voor feedback en verbetering!

Spoed

Wij proberen u altijd zo snel mogelijk te helpen. Zeker in geval van spoed, bij bijvoorbeeld een verstopping of lekkage, is het belangrijk dat het zo snel mogelijk wordt opgelost om verdere schade te voorkomen. Daarom zijn wij 24/7 bereikbaar en helpen u graag met spoed.

Netwerk

Wij hebben een breed netwerk van betrouwbare vakmannen, denk aan schilders, stukadoors ed. Mocht u middenin een grote verbouwing zitten en meer dan alleen een loodgieter nodig hebben dan brengen wij u graag in contact.

Erkend leerbedrijf

Sinds kort zijn wij een erkend leerbedrijf. Wij zijn trots op deze erkenning en hopen nog vele studenten te mogen begeleiden bij het leren van het loodgieters vak. We hopen de liefde voor het vak door te kunnen geven aan onze leerlingen, daarom kan het zijn dat er een stagiair met onze loodgieters mee komt.

Ziet u de samenwerking met een van onze loodgieters wel zitten? Maak Direct een afspraak of vraag gerust een gratis vrijblijvende offerte aan!

0123456789001234567890+

Jaar ervaring

0123456789001234567890+

Eigen monteurs 

0123456789001234567890+

Extern aangesloten monteurs

Onze unieke werkwijze

RSS Loodgieter maakt gebruik van diverse technieken als het gaat om het opsporen van lekkages en verhelpen van ontstoppingen.
Vrijblijvende offerte
Naar aanleiding van het ingevulde formulier op onze website, telefonisch contact of contact per e-mail ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte. Naar aanleiding van deze offerte zal duidelijk worden dat wij transparantie verschaffen in de door ons aangeboden diensten en de daarbij behorende kosten.
Herstelen
Bij een spoed opdracht zal een monteur dezelfde dag of in overleg een dag later de lekkage of ontstopping voor u oplossen. De monteur zal ten tijde van zijn onderzoek een vooropname doen voor de eventueel uit te voeren werkzaamheden. Hij zal deze op locatie door melden aan onze schadeherstel afdeling die hierop een vrijblijvende offerte op kunnen maken. De monteur zal ervoor zorg dragen dat hij de lekkagebron of ontstopping volgens de rapportage lokaliseert en direct wegneemt waardoor de lekkage of ontstopping ophoudt te bestaan en de gevolgschade tot het minimum wordt beperkt. Uiteraard is het ook mogelijk deze werkzaamheden onder nacalculatie uit te laten voeren om zo de werkzaamheden te verspoedigen.
Uitgebreid rapport
De monteur zal naar aanleiding van de diverse technieken en daarbij behorende uitslagen een volledige rapportage voor u opstellen. Deze rapportage kan eventuele gebruikt worden voor een verzekeringsclaim.
https://rssloodgieter.nl/wp-content/uploads/2018/10/team_02.png

© rssloodgieter.nl 2014-2022

Call Now Button